I Junglebo har vi et tæt og godt arbejdsfællesskab. Vi er fire faste voksne på alle stuer, og det giver god mulighed for at fordybe sig i arbejdet med børnene og skabe stabile rammer i hverdagen.
Vi arbejder i teams, som hver består af to stuer. I teamene samarbejder vi tæt og hjælper hinanden. Det gør, at du får 7 tætte kollegaer og 24 små venner. Det giver robusthed i hverdagen, at børnene er tæt knyttet til begge stuer, så vi kan samarbejde og lave aktiviteter på tværs.
Det skal være sjovt, rart og spændende at gå på arbejde - og det er det heldigvis her i Junglebo. Vi tror nemlig på, at hvis de voksne trives, så smitter det også af på børnene.
Vi har en rigtig god feedbackkultur, og hos os er der mulighed for at få feedback på mange forskellige måder. Vi spørger altid nye medarbejdere, hvordan de helst vil have feedback - for eksempel i situationerne eller samlet sammen ved et møde. Som ny medarbejder vil vi også meget gerne have din feedback på vores praksis - måske du ser forbedringspotentialer, vi ikke selv har fået øje på.
Vi udvikler os hele tiden
Selvom vi har høj faglighed, så er vi altid optagede af at udvikle vores pædagogiske praksis, så det kommer børnene til gode.
Vi baserer vores udviklingsområder på de data, vi får fra tilsynsrapporten, trivselsvurderingerne og observationer, som vi laver gennem værktøjet KIDS. Vi holder os også opdaterede på den nyeste forskning på det pædagogiske område, så der altid er kvalificerede grunde bag vores beslutninger.
Alle medarbejdere er involveret i udviklingsarbejdet, og vi forventer også, at du vil tage del i den. Som regel laver vi en arbejdsgruppe med en medarbejder fra hvert team, der sammen med vores pædagogiske leder har fokus på en særlig indsats. Det styrker også fællesskabet på tværs af huset.
Som du måske kan fornemme, får du rigtig god mulighed for at dyrke og udvikle din pædagogiske faglighed her i Junglebo.
Fokus på styrker
Vi arbejder styrke- og trivselsbaseret. Det betyder, at når vi vurderer børnenes trivsel gennem TOPI, så supplerer vi, når der er behov for det, med en styrkeanalyse, hvor vi kigger på barnets styrker. Vi tror nemlig på, at vi ved at se på, hvad barnet er rigtig god til, også kan finde årsagen til det, de er mindre gode til - og dermed finde frem til, hvordan vi kan ændre på rammerne omkring barnet.
Alle medarbejdere har derfor også fået lavet en test for at finde den enkeltes styrker. Derfor ved vi hver især, hvad vi er særligt gode til, og hvordan vi kan bruge vores egne og vores kollegaers styrker i samarbejdet.
Generelt er vi orienterede mod det, vil gerne vil henimod - ikke det, vi gerne vil væk fra. Det skaber et positivt sprog omkring børnenes udvikling.